Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu reté el quart lloc a la Lliga Femenina

El Cadí La Seu reté el quart lloc a la Lliga Femenina

El triomf sobre el Gipuzkoa UPV (79-72) i la derrota del Gernika permeten a les urgellenques mantenir-se a la part alta El Sedis Hidrology es desfà del Sant Andreu Natzaret (79-58) i escala fins a la setena posició

Cadí La Seu 2014-2015 - Georgina Bahí (Foto: Agustí Peña)
09/02/2015 10:04

El Cadí La Seu torna a ocupar en solitari el quart lloc de la Lliga Femenina. El triomf sobre el Gipuzkoa UPV (79-72), sumat a la derrota del Gernika Bizkaia a la pista del Conquero (72-70), ha permès a l'equip urgellenc refermar-se en posicions de 'play-off', amb un balanç de 12 victòries i 6 derrotes, un triomf més que les biscaïnes.

Tot i el resultat final, el Gipuzkoa no va posar les coses gens fàcils al Cadí i, de fet, el matx es va haver de resoldre a la pròrroga. El conjunt de Miguel Ángel Ortega s'havia situat nou per davant al tercer quart (31-22) però va arribar al descans amb només tres punts d'avantatge.

A la represa, un parcial de 13-20 va situar les basques per davant i així es va arribar a un final igualat en què les visitants van forçar el temps afegit, en el qual el Cadí va sentenciar amb decisió, amb 14 punts en cinc minuts. Georgina Bahí va ser la màxima anotadora local amb 17 punts, seguida de Tania Pérez (14) i Marlou de Kleijn (13).

A aquest bon resultat del Cadí La Seu s'hi suma el del Sedis Hidrology, que just abans d'aquest partit va derrotar amb autoritat el Sant Andreu Natzaret, per 79-58. Aquest triomf permet al sènior masculí escalar fins a la setena posició de la Copa Catalunya, amb un balanç d'11-7, i seguir empatat amb el Physic Igualada, que ara és tercer. El Castellbisbal és el líder en solitari amb 13 victòries.