Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu suma la tercera derrota a Vilagarcía (73-64)

El Cadí La Seu suma la tercera derrota a Vilagarcía (73-64)

Les urgellenques hauran d’assegurar els triomfs contra els rivals directes El Sedis Mausa segueix líder de la Copa Catalunya després de superar el Barberà per 105-71

El Cadí La Seu, en un temps mort
17/11/2007 22:01

El Cadí La Seu suma tres derrotes i dos triomfs, després d’haver perdut aquest dissabte a Vilagarcia de Arousa contra l’Extrugasa (73-64).

Davant d’uns 550 espectadors que van seguir de prop el retorn de Víctor Lapeña a la pista on entrenava la temporada passada, l’Extrugasa va marcar diferències de bon començament i al primer quart guanyava per 27-14. El Cadí no va trobar la manera de tornar a igualar el matx i, així, les gallegues van mantenir avantatges còmodes a la mitja part (46-33) i al final del tercer quart (64-50). L’equip urgellenc encara va intentar apropar-se al marcador als darrers minuts, però sense èxit.

Amb aquest resultat, i un cop disputats ja tots els partits de la cinquena jornada, el Cadí La Seu ocupa la desena posició i, a partir d’ara, necessitarà garantir el màxim possible de resultats favorables contra els rivals més directes. No cal oblidar que l’Extrugasa ha tingut un bon inici de lliga i ocupa el quart lloc. Per sota del Cadí, hi ha l’Arranz-Jopisa Burgos, l’Extremadura Dato i l’Olesa-Espanyol (tots tres amb només un partit guanyat) i tanca la classificació el Mann Filter Saragossa, que compta els partits per derrotes.

Per començar, aquesta jornada vinent, l’equip de Víctor Lapeña necessita guanyar a casa contra el Cajacanarias, amb qui està empatat a la classificació.

------------------------------------------------------

Mentrestant, el primer equip masculí, el Sedis Mausa, continua la seva bona línia a la Copa Catalunya. Dissabte, van guanyar el Barberà per un resultat novament aclaparador: 105-71. El Mausa va començar amb dificultats, però de seguida va agafar el control del partit i ja no el va abandonar. A la mitja part ja guanyava per 45-35 i va acabar superant els cent punts i guanyant de 34. L'encert en el tir exterior va permetre l'exhibició de jugadors com Marc Vila, que va fer 26 punts, i de Roger Vilaró, amb 20.

El Mausa ja suma 8 triomfs en 9 partits i continua líder de la Copa Catalunya, empatat amb el Sitges. Aquesta jornada vinent tindrà un desplaçament assequible a la pista del Sagrada Família.