Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu, a la meitat de la taula després de perdre amb l'IDK Gipuzkoa (66-57)

Les urgellenques tenen ara un balanç de 3-3 i estan empatades amb el València. El Sedis Hidrology-Piros també perd, a la pista del CN Terrassa (104-63)
El Cadí La Seu, en un temps mort del partit amb l'IDK Gipuzkoa (Foto: Sedis Bàsquet)
12/11/2018 11:02

El Cadí La Seu és just a la meitat de la taula, en 7a posició de la Lliga Femenina, després que dissabte va perdre a Donosti contra l'IDK Gipuzkoa (66-57). Amb un balanç equilibrat de 3-3, l'equip de Bernat Canut està ara empatat amb el València Basket, que obté el 6è lloc provisional. Perfumerías Avenida (1r) i Lointek Gernika Bizkaia (2n) es mantenen una jornada més com els dos únics equips imbatuts (6-0).

Després d'un primer quart igualat, amb 17-14, l'IDK va prémer l'accelerador i se'n va anar de més de deu punts, amb un marcador de 36-24 al descans. L'equip basc va mantenir la distància a la represa i la reacció del Cadí no va arribar fins a l'últim període, quan les urgellenques van aconseguir posar-se a només un punt de diferència a dos minuts de final. Tanmateix, les donostiarres van estar més encertades en les jugades decisives i es van emportar la victòria, liderades per Lyndra Weaver, millor jugadora de la jornada amb 30 punts, 10 rebots i 5 assistències. Pel Cadí, l'anotació la van encapçalar novament Merritt Hempe, amb 16 punts, i Mehryn Kraker, amb 13.

El Sedis Hidrology-Piros Seguretat també va perdre, en el seu desplaçament d'aquest diumenge a la pista del CN Terrassa (104-63). El sènior masculí urgellenc no va tenir opció davant un gran partit dels vallesans, que amb aquest resultat es mantenen tercers a Primera Catalana, per darrera del Tàrrega i el Navàs. De la seva part, el Sedis -amb un partit pendent- és cuer (14è), amb un balanç d'1-5.