Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu acaba la primera fase en 8a posició

El Cadí La Seu acaba la primera fase en 8a posició

L'equip urgellenc es queda fora de la Copa després de perdre a Bembibre (78-68). Al-Qázeres i Uni Ferrol s'emporten la 5a i la 6a plaça
Georgina Bahi (Foto: Agustí Peña)
17/12/2016 21:50

Actualització

El Cadí La Seu s'ha quedat novament fora de la Copa de la Reina. L'equip urgellenc ha finalitzat la primera fase de la Lliga Femenina de Bàsquet amb un balanç de 6-7, després de perdre aquest dissabte a la pista del Pajariel Bembibre (78-68). Això, sumat al fet que Al-Qázeres i Star Center Uni Ferrol no han fallat, ha donat a extremenyes i gallegues les dues últimes places d'accés, la 5a i la 6a.

Un mal inici de partit ha estat novament la clau de la derrota del Cadí, amb un marcador de 29-6 al final del primer quart que esdevindria impossible de remuntar. Malgrat que l'equip urgellenc escurçava la distància al descans (41-33), una nova embranzida situava les locals una altra vegada a pràcticament vint punts (65-36). Un avantatge que el Bembibre aconseguia administrar fins al final, liderat per Ariel Edwards (21 punts). Pel Cadí, Andrea Vilaró ha anotat 20 punts.

Paral.lelament, l'Al-Qázeres ha guanyat a la pista del CREF Hola! (61-63) i l'Uni Ferrol ha superat el Lointek Gernika Bizkaia (68-73), de manera que sumaven un triomf més que el Cadí i s'asseguraven el passi per a la Copa. El campió d'hivern és el Perfumerías Avenida amb un balanç de 12-1, un triomf més que l'Spar Citylift Girona. El Gernika és tercer, amb 9 victòries, i el Lacturale Araski quart, amb 8.

El Sedis Hidrology venç a Sant Cugat

Mentrestant, el Sedis Hidrology ha aconseguit aquest diumenge al vespre una valuosa victòria a la pista del QBasquet Sant Cugat, per un marcador ajustat (65-68). Tot i perdre al descans de nou punts (38-29), un parcial de 13-21 al tercer període va permetre als urgellencs apropar-se novament al rival i acabar capgirant el marcador. L'equip de David Vallvé arriba a la pausa de Nadal en 13a posició, amb un balanç de 5-8. La Primera Masculina catalana no es reprendrà fins al 14 de gener, quan el Sedis rebrà el Bàsquet Neus de Badalona.