Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu derrota l'IDK Euskotren (67-62) i se situa en 8a posició

El Cadí La Seu derrota l'IDK Euskotren (67-62) i se situa en 8a posició

Ambdós equips estan ara igualats amb un balanç d'11-13, el mateix que té el sisè classificat, l'Ensino. El matx va ser molt disputat i es va decidir als últims instants

Yurena Díaz, al partit Cadí La Seu-IDK Gipuzkoa (Foto: Agustí Peña)
15/02/2021 11:00

El Cadí La Seu s'ha situat a la 8a posició provisional de la Lliga Femenina de bàsquet, en places de 'play-off', gràcies a la victòria d'aquest diumenge (67-62) sobre un dels seus rivals més directes com és l'IDK Euskotren. De fet, amb aquest triomf el conjunt urgellenc ha aconseguit igualar-se a l'equip basc a la classificació. Ara tots dos tenen un balanç d'11-13, amb les donostiarres en 9è lloc. A més a més, estan empatats amb l'Ensino (6è) i amb el Ciudad de la Laguna Tenerife (7è). També suma 11 triomfs el Kutxabank Araski (10è), que té un partit pendent.

Tal com es preveia, Cadí i IDK van oferir un partit molt igualat, amb alternances i que no es va decidir fins als últims instants. Així, el primer quart ja va completar-se amb un marcador de 17-16 i es va arribar al descans amb empat a l'electrònic (32-32). Les jugadores de Bernat Canut van adquirir un tímid avantatge al tercer període, que va acabar amb 52-48, però no aconseguien desempallegar-se del rival, que mantenia les opcions de guanyar.

D'aquesta manera, es va arribar a un final a tot o res, en el qual les urgellenques van estar més encertades. L'anotació la van liderar Laure Resimont (11 punts) i Laura Peña i Quinn Dornstauder, amb 9 cadascuna. Peña i Dornstauder també van capturar 6 i 7 rebots respectivament.

Sense canvis al capdavant

El Durán Maquinaria Ensino, un dels equips amb els quals el Cadí està ara empatat, serà el proper rival, aquest dissabte dia 20 a Lugo. Pel que fa a la part alta de la taula, el Perfumerías Avenida es manté com a líder imbatut (22-0), tot i que ara té dos partits pendents, un d'ells amb el Cadí. L'Spar Girona és segon (21-2), empatat a triomfs amb el València, tercer (21-1). El Lointek Gernika Bizkaia és quart (15-8); i el Movistar Estudiantes, cinquè (14-8).