Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu ensopega amb l'Al-Qázeres (84-81)

El Cadí La Seu ensopega amb l'Al-Qázeres (84-81)

Belén Arrojo, escollida millor jugadora de la jornada a la Lliga Femenina, amb 30 punts i 8 rebots. El Sedis Hidrology també perd, a casa contra el Sagrada Família Claror (67-75)
Belén Arrojo (Foto: Agustí Peña)
17/10/2016 11:10

Nova jornada negativa aquest diumenge per als principals equips del Sedis Bàsquet. El Cadí La Seu ha sumat a la pista de l'Al-Qázeres la tercera derrota de la temporada a la Lliga Femenina, per un ajustat 84-81, i baixa a la novena posició, amb un balanç de 2-3.

Novament, un mal inici va marcar el partit del Cadí, que al final del primer període perdia de deu punts (26-16), una distància que encara es va eixamplar més al descans, al qual es va arribar amb 53-33. La reacció va arribar al tercer període, quan l'equip de Joan Carles Pié va anar escurçant la distància amb parcials favorables (71-59 al final del tercer quart). Tot i que el Cadí va estar a punt de culminar la remuntada, amb empat a 81 a un minut del final l'esforç no va tenir recompensa i les extremenyes van confirmar el triomf amb un tir lliure i una cistella de dos.

En l'apartat individual, tot i la derrota, Belén Arrojo va completar una brillant actuació, amb la qual ha estat escollida MVP de la jornada a la lliga. Arrojo va signar 30 punts, 8 rebots, 2 pilotes recuperades i una valoració final de 35. Pel conjunt urgellenc també va destacar Georgina Bahi, amb 25 punts i 6 rebots.

Pel que fa a la Primera Masculina Catalana, el Sedis Hidrology ha sumat una nova derrota, a casa contra el quart classificat, el Sagrada Família Claror, per 67-75. Amb aquest resultat, el sènior urgellenc comparteix la cua del grup 3 amb l'Sferic Terrassa, amb un balanç de 0-5.