Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu equilibra el balanç a la Lliga Femenina

El Cadí La Seu equilibra el balanç a la Lliga Femenina

La clara victòria a casa contra el Quesos El Pastor (74-58) situa les urgellenques en setena posició (4-4). El Sedis Hidrology també obté un valuós triomf a Igualada (79-93)
Cadí La Seu 2016-2017
07/11/2016 12:05

El Cadí La Seu es retroba amb la part tranquil·la de la classificació a la Lliga Femenina de bàsquet, gràcies a la quarta victòria de la temporada, la segona consecutiva, aquest dissabte passat. El conjunt urgellenc va superar amb solvència el Quesos El Pastor Zamarat (74-58) i ara ocupa la setena posició de la taula, amb un balanç equilibrat de 4-4.

Un bon primer quart va marcar la resta d'un partit en què les jugadores de Joan Carles Pié van mostrar la seva millor versió. Al final dels deu primers minuts el resultat era de 24-18. Al segon quart, el Cadí va prémer l'accelerador i va afegir catorze punts més de diferència per arribar al descans amb un contundent 45-25. Aquesta tendència no es va aturar a la represa i el primer equip del Sedis va assolir una distància propera als trenta punts (65-39 a deu minuts del final) i que només es va escurçar als últims instants.

En l'apartat anotador van destacar Meiya Tirera i Georgina Bahi, amb 15 punts cadascuna, i Belén Arrojo, amb 13. Al capdavant de la lliga es manté imbatut l'Spar Citylift Girona, amb un balanç de 8-0.

La jornada també ha estat positiva per al Sedis Hidrology, que aquest diumenge ha obtingut un valuós triomf a la pista de l'Igualada Alain Afflelou (79-93).