Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu es manté setè després de perdre a Ferrol (77-62)

El Cadí La Seu es manté setè després de perdre a Ferrol (77-62)

Aquesta jornada tampoc no han guanyat l'IDK Gipuzkoa, contra el Perfumerías Avenida, i el Lointek Gernika Bizkaia davant el Campus Promete. El Sedis Hidrology segueix desè del seu grup tot i perdre amb el Diffsalut Almeda (56-71)

19/03/2018 12:50

El Cadí La Seu manté la setena posició de la Lliga Femenina de bàsquet, a només dues jornades per acabar la fase regular, i té un balanç de 12-12. Dissabte al migdia, l'equip de Bernat Canut va perdre (77-62) a la pista del tercer classificat, l'Star Center Uni Ferrol. Però la sorprenent derrota del Lointek Gernika Bizkaia, a casa contra el Campus Promete (62-70), i el fet que l'IDK Gipuzkoa també perdés amb el líder, el Perfumerías Avenida (58-80), ha fet que les urgellenques mantinguin la igualtat amb els seus rivals directes. L'IDK segueix cinquè (13-11) i les biscaïnes són sisenes amb 12 victòries, el mateix balanç que el Cadí.

A Ferrol, el primer equip del Sedis va viure un partit amb alts i baixos. Les gallegues van prendre la iniciativa al primer quart, que va acabar amb 32-21, però el Cadí va reaccionar i al descans havia capgirat el marcador (36-39) després que les locals només van aconseguir anotar 4 punts al segon període. Les urgellenques van mantenir el ritme a la represa, amb un parcial de 14-14, però als minuts decisius l'Star Center es va tornar a posar per davant i va acabar guanyant amb comoditat, liderat per Alexis Prince (22 punts) i per María Pérez, MVP del partit amb 16 punts, 13 rebots i 8 assistències. Pel Cadí, Caitlyn Ramirez va fer 17 punts i Andrea Vilaró va aportar 9 punts i 10 rebots.

Pel que fa al Sedis Hidrology, dissabte el sènior masculí va perdre al Palau d'Esports davant l'actual tercer classificat de Primera Catalana, el Diffsalut Almeda (56-71). Els urgellencs no van poder evitar el triomf d'un dels candidats a l'ascens, que tot i això no va poder sentenciar fins als últims minuts, quan va adquirir avantatges de més de deu punts. Al descans el marcador era d'empat a 32. El Sedis, malgrat la derrota, segueix en desena posició, amb un balanç de 10-12, quan resten vuit partits per acabar la fase regular.

El MoraBanc Andorra eixampla a 7 el seu rècord de victòries

A la Lliga ACB, en canvi, el MoraBanc Andorra continua en estat de gràcia i aquest diumenge ha eixamplat encara més el seu rècord de victòries a la màxima categoria, amb una contundent victòria a casa contra l'UCAM Múrcia (90-70). Amb aquest resultat, el conjunt de Joan Peñarroya ja sumen una ratxa de 7 victòries consecutives, un fet que el BC Andorra no havia aconseguit mai fins ara a l'ACB.

A més a més, aquest triomf ha situat el MoraBanc en 7a posició, amb un balanç de 14-9, i reforça les seves possibilitats d'entrar als 'play-off', tot i que encara resten 11 partits de la fase regular. L'equip tricolor està empatat a victòries amb l'Unicaja (6è) i l'Herbalife Gran Canària (8è i proper rival, diumenge vinent). Alhora, és a un triomf de distància del 5è, el Montakit Fuenlabrada. El Real Madrid i el Barça Lassa -dos dels equips que han perdut amb els andorrans les darreres setmanes- segueixen al capdavant de la taula, amb 20 i 16 victòries respectivament.

• Uni Ferrol-Cadí La Seu (Sedis Bàsquet)