Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu perd amb el Mann Filter (55-48)

El Cadí La Seu perd amb el Mann Filter (55-48)

Una remuntada local va trencar el bon inici de l'equip urgellenc, que ara és setè. Valuós triomf del Sedis Hidrology contra el Mataró Feimat (59-56)

Cadí La Seu-Mann Filter (Foto: Agustí Peña)
02/11/2015 10:50

Passa enrera del Cadí La Seu, que aquest diumenge ha perdut a Saragossa contra el Mann Filter (55-48). L'equip urgellenc es queda ara en la setena posició, just a la meitat de la Lliga Femenina, amb un balanç de 3-4.

El Cadí va encarrilar bé el partit a l'inici, amb 9-19 al primer quart, i gràcies a una bona defensa va anar al descans amb un avantatge encara més còmode (20-33). Però a la represa la tònica va canviar totalment, amb efectivitat local i desencert urgellenc en atac, cosa que va va provocar un parcial de 13-0 i que el Mann Filter es posés per davant, amb només 4 punts per al Cadí al tercer període. Una tendència que es va confirmar als últims minuts tot i els intents de recuperar el control del partit per part de l'equip de Joan Carles Pié. Paola Ferrari va ser decisiva per a les aragoneses, amb 18 punts. Pel Cadí, Tamara Abalde en va anotar 12.

Copa Catalunya

Més positiva ha estat la jornada per al Sedis Hidrology, que dissabte aconseguia una valuosa victòria a casa, contra el fins ara colíder de la Copa Catalunya masculina, el Mataró Feimat, per 59-56. En un partit disputat i amb poca anotació, l'equip urgellenc va donar la sorpresa de la jornada i va ser el primer a derrotar els maresmencs, un dels equips que ha començat millor la temporada. Això permet al Sedis sortir de la cua de la classificació i situar-se 14è, amb un balanç de 2-5. Alhora, el resultat provoca que el Sant Josep de Badalona sigui líder en solitari, amb set triomfs consecutius.