Sou a: Inici / Notícies / El Cadí La Seu prepara la Lliga Catalana després de vèncer a Saragossa

El Cadí La Seu prepara la Lliga Catalana després de vèncer a Saragossa

L'equip de Bernat Canut obté el primer triomf de la pretemporada per un ajustat 69-71. El duel amb l'Spar Girona tindrà lloc aquest diumenge dia 6 al Palau Blaugrana, a Barcelona

Laura Peña, en el partit Casademont-Cadí La Seu (Foto: Basket Zaragoza)
01/09/2020 14:10

El Cadí La Seu ja està preparant la disputa del primer títol oficial de la temporada 2020-2021, la Lliga Catalana Femenina. La final del torneig nacional, contra l'Spar Girona, es jugarà aquest diumenge vinent, dia 6, a 2/4 de 7 de la tarda, i tindrà un escenari d'excepció: el Palau Blaugrana, a Barcelona.

El Cadí ja ha jugat dos partits de pretemporada i aquest aquest darrer cap de setmana ha obtingut la primera victòria, a la pista del Casademont de Saragossa. En partit jugat dissabte, l’equip urgellenc va vèncer a la capital aragonesa per un ajustat 69-71. Després d’haver perdut clarament contra el mateix rival dimecres passat, aquesta vegada les jugadores de Bernat Canut van mostrar una millor imatge, amb un bon balanç defensiu i dominant les transicions. El primer quart va acabar amb 24-22 a favor del Casademont, nova denominació del primer equip de l’Stadium Casablanca. Les aragoneses van distanciar-se amb un parcial de 14-2, que deixava el marcador en 42-36 al descans després d’una curta reacció urgellenca.

A la segona meitat, el Cadí La Seu va reforçar la intensitat defensiva i, amb dos triples de Danni Williams, empatava el partit a 44 punts quan faltaven sis minuts per finalitzar el tercer quart. El conjunt pirinenc va entrar en dinàmica positiva i va acabar el període amb 49-55, després d’un parcial favorable de 9-22. A l’últim quart l’equip va mantenir la solidesa i va ampliar l’avantatge fins al 51-59. El Saragossa va tornar a igualar el matx als últims minuts, però dos nous triples de Williams van confirmar la victòria del Cadí. La nord-americana va ser la màxima anotadora, amb 15 punts, seguida de Quinn Dornstauder, amb 12.

Després de la Lliga Catalana, la setmana vinent el Cadí La Seu encara jugarà dos altres partits de preparació, tots dos contra el Tolouse Métropole, de la lliga francesa. Catalanes i occitanes s'enfrontaran dimarts dia 8 (18.00 h), al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell, i diumenge dia 13 (16.00 h), al Petit Palais des Sports de Tolosa de Llenguadoc.