Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El camí vell de les Valls d’Aguilar enceta les sortides guiades del Consell Comarcal

El camí vell de les Valls d’Aguilar enceta les sortides guiades del Consell Comarcal

L’activitat, de dificultat moderada, està programada per al pròxim diumenge. Per prendre-hi part cal fer reserva prèvia
Dolmen de Biscarbó (Foto: Consell Comarcal de l'Alt Urgell)
20/04/2016 17:56

El proper diumenge dia 24 d’abril, en el marc de la programació de les Rutes guiades a la Seu d’Urgell i comarca, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitza una sortida guiada per fer un tram del Camí vell de les Valls d’Aguilar, un ambiciós projecte promogut per l’Ajuntament de les Valls d’Aguilar d’arranjament i senyalització de la xarxa de camins del municipi que uneix la tradició, la memòria oral i la pràctica del senderisme.

Les possibilitats d’aquest disseny en xarxa del conjunt de senders senyalitzats permeten dissenyar el propi itinerari en funció de les preferències, les capacitats i el temps a invertir en cada caminada. En aquest sentit, la sortida del proper diumenge 24 es planteja com una ruta circular que abastarà bona part de l’antic terme de Castellàs del Cantó, integrat al municipi de les Valls d’Aguilar l’any 1972.

L’activitat començarà a Castellàs del Cantó, on es començarà a caminar en direcció a Biscarbó. Després de visitar l’emblemàtic dolmen de Biscarbó, des d’on es contemplen unes vistes espectaculars, se seguirà en direcció a la Torre i Junyent per acabar tornant al punt d’inici. La caminada serà guiada i està organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, compta amb la col·laboració de la Unió Excursionista Urgellenca, l’empresa Terrelló i l’Ajuntament de Valls d’Aguilar.

Per participar a l’activitat, que és oberta a tots els públics i considerada d’una dificultat moderada, cal fer reserva prèvia a Turisme Seu (tel. 973 351 511) o al Consell Comarcal de l’Alt Urgell (973 35 31 12). Les places són limitades. La sortida serà a les 9 del matí davant del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.