Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El camp de futbol de la Seu tindrà nous vestidors

El camp de futbol de la Seu tindrà nous vestidors

L'Ajuntament adjudica les obres a l'empresa Ramon Galí per 183.000 euros L'edifici, de 112 m2, ajudarà a descongestionar l'equipament actual
Camp de futbol de la Seu
18/08/2009 17:17

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha adjudicat la reforma dels vestidors del camp de futbol municipal a l'empresa urgellenca Ramon Galí Gabriel. Les obres, que tenen un pressupost de 183.082 euros, està previst que comencin durant la segona quinzena del mes de setembre i que tinguin una durada d'execució de tres mesos.

L'edifici que es construirà, serà d'una sola planta, tindrà 112m2 de superfície construïda i 91,94m2 de superfície útil i albergarà dos vestidors col•lectius i un vestidor per a àrbitres, que ajudaran a descongestionar els actuals vestidors del camp de futbol, ja que amb l'augment de l'activitat dels clubs locals es mostren insuficients per a donar cabuda a tot el volum d'usuaris en les jornades de màxima activitat.

Els nous vestidors se situaran a la zona que actualment ocupa el mòdul prefabricat que fa d'infermeria. Aquest servei es reubicarà en un altre espai annex al camp. Els vestidors també donaran servei a la pista poliesportiva exterior.