Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El camp de futbol s'omple per la presentació dels equips de l'EDFOR i la Seu F.C.

El camp de futbol s'omple per la presentació dels equips de l'EDFOR i la Seu F.C.

L’acte va incloure un homenatge a l’expresident Jordi Grau El responsable de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, es compromet a trobar solucions a les problemàtiques històriques dels clubs de futbol pirinencs
26/10/2009 18:20

Gairebé dos-cents jugadors de l’Escola de Futbol Orgèl.lia, a més dels de l’equip amateur La Seu F.C., s’han presentat aquest diumenge davant l’afició. L’acte, que va aplegar els pares i familiars dels esportistes, a més de la Junta del Club, va incloure un emotiu homenatge a l’expresident Jordi Grau.

La presentació oficial va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, que es va comprometre a treballar per resoldre problemes històrics del futbol alturgellenc, com ara l’alt cost dels desplaçaments o la distribució territorial dels equips. Alhora, Casals, va defensar la tasca social dels clubs catalans més modestos i va demanar “més col.laboració i ajuts per tirar endavant”.

En el mateix sentit es va expressar el delegat de la Federació a l’Alt Pirineu, Joan Martín. El representant pirinenc afirma que ja s’ha plantejat directament a la Generalitat la petició per tal que s’obtinguin subvencions adaptades al territori. “Volem aconseguir un tracte digne”, ha afirmat.

El president de l’EDFOR, Joan Casanova, reclama solucions també en aspectes de formació i serveis.

  • EDFOR 2009-10
  • EDFOR - Jordi Grau