Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Campionat de Catalunya Cadet de patinatge omple el Pavelló de la Seu

El Campionat de Catalunya Cadet de patinatge omple el Pavelló de la Seu

Èxit del torneig, que reunia els 50 millors patinadors i patinadores del país. Pel CHPA Cadí, Aina Rubio va finalitzar 10a; Andrea Tarrés, 12a, i Paula Moliné, 13a
17/05/2016 17:45

Èxit organitzatiu i de públic al Campionat de Catalunya Cadet de patinatge artístic, que s'ha disputat aquest cap de setmana al Pavelló Poliesportiu Municipal de la Seu. El torneig, organitzat pel CHPA Cadí i la Federació Catalana de Patinatge, ha reunit els millors classificats de les respectives divisions territorials. En total hi participaven 30 patinadores, 18 patinadors i 3 parelles d'artístic. Les grades es van omplir al llarg dels dos dies amb familiars, acompanyants, aficionats i representants d'institucions i patrocinadors.

El club amfitrió ha estat representat al campionat amb tres patinadores: Aina Rubio, Paula Moliné i Andrea Tarrés, que van aconseguir la classificació en el Campionat Territorial i formaven part dels 10 seleccionats de la territorial de Lleida. En els programes curts de dissabte, Tarrés va aconseguir una 7a plaça, després de fer una bona execució del seu disc. Rubio va quedar 14a; i Moliné, 16a, ja que ambdues van cometre errades durant l'execució dels respectius discos.

Diumenge es van executar els programes llargs, amb un ordre de sortida marcat per la classificació en el curt de dissabte. Rubio i Moliné van remuntar fins a la 10a i la 13a posició, respectivament, tot i no haver clavat del tot els seus discos. En canvi, Tarrés va baixar fins a la 12a posició.

Amb aquests resultats finals, entre la desena i la vintena posició, les tres membres del CHPA Cadí no tenen plaça per al Campionat d'Espanya, però figuren com a reserves en cas que hi hagi alguna baixa de les patinadores que han obtingut la classificació. El torneig estatal se celebrarà els dies 24 i 25 de juny a la Corunya.

  • Públic al Pavelló Poliesportiu de la Seu
  • El CHPA Cadí, al Campionat de Catalunya Cadet 2016