Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Casal Cívic de la Seu ofereix nous cursos aquest trimestre

El Casal Cívic de la Seu ofereix nous cursos aquest trimestre

Els dimarts es programa un taller de costura fàcil; i els dijous, conversa en anglès i activitats físiques. Les inscripcions s'han obert aquest dimarts i es poden fer al local del carrer Garriga i Massó
Xarxa de Casals Cívics
02/01/2018 11:43

Tot coincidint amb el nou any, el Casal Cívic de la Seu d'Urgell, al local del Departament de Benestar i Família, programa nous cursos de temàtiques diverses per a adults. Les inscripcions es poden fer a partir d'aquest dimarts 2 de gener, al mateix espai del carrer de Garriga i Massó, darrera l'estació d'autobusos. No es fan inscripcions per telèfon.

El nou programa d'activitats del Casal Cívic inclou un curs de costura fàcil, que s'impartirà els dimarts de 2/4 de 5 a les 6 de la tarda, entre el 23 de gener i el 20 de març. Paral·lelament, de l'1 de febrer al 15 de març es farà conversa en anglès, els dijous de 15.45 a 17.45. Els dijous també hi haurà dos torns d'activitats físiques i gimnàstica femenina: al matí, de 2/4 de 10 a 2/4 d'11; i a la tarda, de 2/4 de 6 a 2/4 de 7.

El local de la conselleria de Benestar també està disponible habitualment per a reunions o activitats d'entitats. Per sol·licitar espai, cal adreçar-se personalment al casal, que obre habitualment de dilluns a divendres, de les 9 a les 11 del matí i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. La cessió està sempre condicionada a la disponibilitat d'espai i d'horari. Per a més informació, el telèfon del servei és el 973 361545.