Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Casal de Joves de l'Escorxador reprèn l'activitat

El Casal de Joves de l'Escorxador reprèn l'activitat

Aquest mes d'octubre s'hi ha programat tallers de risoteràpia i de dansateràpia, un campionat de futbolí, un concurs sing star popular i un bingo L'oferta s'adreça a joves de 12 a 20 anys
Casal Joves - Logo
28/09/2009 14:11

El Casal de Joves l'Escorxador de la Seu d'Urgell ha reprès aquest mes de setembre les seves activitats anuals després de l'aturada de l'estiu. L'espai per al jovent de la Seu i pobles del voltant, amb edats compreses entre els 12 i els 20 anys, ofereix un centre de reunió per a tothom, i s'hi pot fer ús d'instal·lacions com el futbolí, la taula de tennis taula, els ordinadors, revistes mensuals, sales per a estudiar, un pati d'esbarjo exterior, entre d'altres.

El casal compta amb l'atenció de dues persones responsables, encarregades de dinamitzar i habituar les instal.lacions i serveis. A més, per tal de regular i moderar l'ús del material, els usuaris habituals tenen un carnet gratuït que els permet accedir a totes les activitats.

El programa de temporada inclou l'organització de tallers, concursos i campionats. Per al pròxim mes d'octubre hi ha previst un taller de risoteràpia (13 d'octubre); un campionat de futbolí (21 d'octubre); un concurs sing star popular (23 d'octubre); un taller de dansateràpia (27 d'octubre); i un bingo mensual (30 d'octubre). Per a poder participar en qualsevol d'aquestes activitats només cal apuntar-se al mateix casal.

Recordem que el casal de joves és un espai que obre les seves portes a tota la ciutadania per a diversos usos -joves o que se sentin joves-. El seu horari de funcionament és el següent: dilluns, dimarts i dijous, de cinc de la tarda a les vuit del vespre; els dimecres, de quatre de la tarda a vuit del vespre; i els divendres, de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Els dissabtes i els diumenges s'obre de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre.