Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El CDIAP del Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell organitza la tercera jornada per a professionals

El CDIAP del Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell organitza la tercera jornada per a professionals

La sessió està adreçada a professionals de l'àmbit de la infància, adolescència i joventut i parlarà sobre els acolliments i adopcions
Jornada sobre els acolliments i adopcions organitzada pel CDIAP Alt Urgell
06/04/2016 13:22

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de l’Alt Urgell (CDIAP) organitza, el dimecres 13 d’abril, una jornada adreçada a professionals de l’àmbit de la infància, adolescència i joventut. Enguany es parlarà dels acolliments i adopcions “El procés d’arribada i la implicació del territori”.

La jornada anirà a càrrec de professionals dels Serveis Socials i d’Atenció Precoç del Consorci d’Atenció a les Persones, de Pediatria dels Pirineus, de l’EAIA Supracomarcal Lleida Nord i d’INTRESS.

L’objectiu és conèixer els sistemes de protecció a la infància i l’adolescència a Catalunya, les característiques específiques d’aquests infants i les necessitats i suport de les famílies acollidores o adoptives, així com l’abordatge des d’un territori com l’Alt Urgell.

La portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Seu, Anna Vives, manifesta que “l’organització d’aquesta tercera jornada evidencia l’interès que genera entre els professionals i la inquietud de l’equip del CDIAP i dels serveis socials bàsics a continuar avançant en l’adquisició i la transmissió de coneixements i experiències”. Vives afegeix que a més, queda palès el treball transversal i en xarxa existent a l’Alt Urgell a través d’espais de formació, informació i debat”.

Les inscripcions es poden realitzar fins el dia abans de la jornada.