Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El CEDRICAT organitza un curs sobre el reptes i les oportunitats entorn dels mercats de proximitat

El CEDRICAT organitza un curs sobre el reptes i les oportunitats entorn dels mercats de proximitat

03/03/2010 10:30

El CEDRICAT organitza per al dies 10, 12, 19 i 26 de març, a la seva seu a Solsona, un curs sobre els reptes i les oportunitats del mercats de proximitat. El curs pretén oferir eines i coneixements per millorar les estratègies de producció, transformació i comercialització dels productes agroalimentaris locals de qualitat, tant des de la perspectiva de l’empresa privada, com des de la perspectiva de les polítiques locals de suport a aquest teixit productiu.

Segons s'explica des de l'organització del curs, "els mercats de proximitat ens abasten d’aliments de qualitat, promouen la justícia social, permeten fixar la població al territori, preserven el medi  agrícola i contribueixen a reduir les emissions de CO2, entre altres". És per aquest motiu que estan en el punt de mira de les administracions locals i desperten cada vegada més interès entre consumidors i empreses del sector "tot i que a dia d’avui encara han de superar reptes al llarg de la cadena productiva per arribar a consolidar-se com una alternativa al model alimentari actual".

El preu del curs és de 50 € i les places són limitades. Per a més informació us podeu adreçar al CEDRICAT (973 48 43 20 / cedricat@cedricat.cat).