Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El CEEI-Lleida gestionarà el futur Centre Empresarial de la Seu d'Urgell

El CEEI-Lleida gestionarà el futur Centre Empresarial de la Seu d'Urgell

Pròximament se signarà un conveni amb l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal
Viver d'empreses - Reunió CEEI
19/10/2007 22:33

El director del Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI)-Lleida, Guillermo Hervera, i diversos tècnics d'aquesta fundació, s'han reunit aquest divendres a la Seu d'Urgell amb el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, i tinent d'alcalde de l'ajuntament de la Seu, Jesús Fierro, per fixar els paràmetres que regiran el conveni de col·laboració que signaran CEEI-Lleida, Ajuntament de la Seu d'Urgell i Consell Comarcal de l'Alt Urgell, i que facilitarà la constitució i posada en funcionament del viver d'empreses de la capital de l'Alt Urgell. Aquest centre acollirà els projectes d'emprenedoria i d'innovació que es generin a la comarca.

L'acció s'emmarca, en el programa específic d'expansió del CEEI-Lleida al territori, ja que ofereix un sistema de serveis integrats, tant a emprenedors de base innovadora com a empreses o grups d'empreses que vulguin innovar.

Encara en data per confirmar, es formalitzarà el conveni pel qual el CEEI-Lleida passarà a oferir el servei als espais destinats que l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal posaran a disposició.