Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El CEIP Albert Vives celebra la XXV Setmana Cultural

El CEIP Albert Vives celebra la XXV Setmana Cultural

El centre promou enguany el reciclatge i la utilització de material de rebuig a través de tallers i activitats L’escola rebrà dijous la visita de l’escriptor Josep Gòrriz
Albert Vives
21/04/2008 18:16

El CEIP Albert Vives de la Seu d’Urgell celebra del 21 al 25 d’abril la XXV Setmana Cultural, que promou enguany el reciclatge i la utilització del material de rebuig a través de diversos tallers i activitats. Els alumnes també treballaran la temàtica de la diada de Sant Jordi, amb dibuixos, sortides i contes. El dia 23 es farà el lliurament dels premis dels XXIV Jocs Florals.

Les activitats s’adapten a cada cicle educatiu. Els nens i nenes que cursen l’etapa d’infantil han fet avui un taller de reciclatge a les aules, i el muntatge de contenidors. Demà dimarts, prepararan una exposició de dibuixos de Sant Jordi i la visitaran. Dimecres, els més petits assistiran al lliurament dels premis dels XXIV Jocs Florals i prendran part en un taller de material de rebuig. Per dijous, hi ha prevista una activitat de titelles. A la tarda, es farà el muntatge d’una escultura mòbil. Divendres, s’ha organitzat un taller de cuina.

Pel que fa als nois i noies que cursen primer curs de primària, aquest matí han ballat danses tradicionals i han participat en jocs tradicionals i esportius. D’altra banda, tot el cicle ha col.laborat en l’activitat “Un dia sense escombraries”. Per demà dimarts, està programat que prenguin part en un taller de reciclatge, i a la tarda, es farà una sessió d’animació a la lectura. El dia de Sant Jordi, dimecres 23, duran a terme activitats d’aula sobre la llegenda del drac i el cavaller, i assistiran al lliurament del premis dels XXIV Jocs Florals. A la tarda s’ha organitzat un berenar al Parc de la Boixadera. Ja dijous, els alumnes de 2n visitaran el Parc de bombers de la Seu. Divendres, el torn serà pels alumnes de 1r.

El programa de la Setmana Cultural pels estudiants de cicle mitjà, és similar. Dilluns, els professors impartiran un taller de contes de dracs als grups de 3r. Els alumnes de 4t faran una visita a la comarca. D’altra banda, dimarts, continuaran els tallers, afegint-hi la iniciativa “Un dia sense escombraries” i el “No ho llencis”. Pel que fa a dimecres, a la tarda hi haurà el lliurament dels XXIV Jocs Florals, mentre que al matí hi ha programada una visita a les parades de llibres del Passeig i a la Catedral, el Claustre i el Museu. Dijous la sortida serà a l’aiguabarreig del Segre i el Valira pels alumnes de 3r. Els de 4t rebran a la tarda l’escriptor Josep Gòrriz. Tot el divendres hi ha previstes representacions teatrals, a més de sortides i tallers.

Per últim, els més grans del centre, que cursen el cicle superior, assistiran a activitats ben diverses com ara un taller de poesia, un cinefórum, tallers de plàstica i de ball country, jocs de llengua i visites a la Seu, a la Catedral i el Museu, a més d’audicions d’orgue. A dos quarts de nou de la nit, es clouran els actes amb la VII Nit Cultural.