Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El CEIP Pau Claris celebra el 25è aniversari

El CEIP Pau Claris celebra el 25è aniversari

El Centre organitza dissabte a la tarda una trobada d'exalumnes L'acte central serà divendres a la tarda, amb la intervenció del secretari general de Polítiques Educatives, Francesc Colomé
CEIP Pau Claris
16/04/2008 12:39

El CEIP Pau Claris ja està en plena celebració del seu 25è aniversari. Al llarg de la setmana s'està duent a terme diversos actes, que culminaran dissabte amb una trobada d'exalumnes.

La directora del col.legi, Lourdes Porta, creu que l'aniversari arriba en un bon moment per al centre, que al llarg d'aquests 25 anys ha superat les dificultats inicials.

Al llarg d'aquesta setmana, els alumnes participen d'activitats com una lectura de poemes, jocs tradicionals i inflables. Dijous a la tarda, hi haurà una xerrada sobre els drets dels infants, amb Jaume Cela i Juli Palou. Divendres, es farà l'acte oficial, amb un mosaic humà, la inauguració d'una exposició i una conferència del secretari de Polítiques Educatives de la Generalitat, Francesc Colomé.

Dissabte, la trobada-berenar d'exalumnes serà a partir de les 5 de la tarda a l'escola mateix. Lourdes Porta, espera que la convocatòria tingui èxit i que suposi un retrobament de vells companys d'escola de totes les generacions que han passat pel centre.

També dissabte, la trobada anirà seguida d'un concert del Cor Nacional de Petits Cantors d'Andorra, gratuït i obert a tothom. Es farà a l'església de la Sagrada Família, a l'edifici de la Punxa.