Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El CEIP Pau Claris celebra l'acte oficial de commemoració del 25è Aniversari

El CEIP Pau Claris celebra l'acte oficial de commemoració del 25è Aniversari

El centre ha comptat amb la participació dels alcaldes Amadeu Gallart, Joan Ganyet i Albert Batalla. Ha tancat l’acte Francesc Colomé, secretari de Polítiques Educatives del departament d’Educació Els alumnes han fet un mosaic humà
Pau Claris - Exposició
18/04/2008 20:17

Aquest divendres, 18 d’abril, s'ha celebrat l’acte oficial de commemoració del 25è aniversari del CEIP Pau Claris de La Seu d’Urgell, que ha tingut loc a la sala d’actes del centre. Els actes de celebració s'han iniciat amb una cançó i un mosaic humà a càrrec dels alumnes de l’escola i, tot seguit, s’ha inaugurat l’exposició organitzada pel centre, titulada ‘25 anys educant’.

L’acte central de commemoració s'ha seguit amb uns breus parlaments per part del de la directora del CEIP Pau Claris, Lurdes Porta, del president de l’AMPA, Germán Prieto, del director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida, Antoni Llevot, així com de tres dels quatre alcaldes democràtics de la Seu d’Urgell, Amadeu Gallart, Joan Ganyet i Albert Batalla. L’acte ha acabat amb la conferència ‘L’educació a Catalunya avui’, que ha anat a càrrec de Francesc Colomé, secretari de Polítiques Educatives del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La commemoració dels 25 anys del CEIP Pau Claris continuarà aquest dissabte, dia 19 d’abril, a les cinc de la tarda, amb una trobada-berenar d’exalumnes del centre. A les vuit del vespre, Els petits cantors d’Andorra oferiran un concert a l’església de la Sagrada Família.

Els actes de commemoratius del 25è aniversari del CEIP Pau Claris culminaran el pròxim dimecres, 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a les quatre de la tarda amb un concert a la sala d’actes obert a les famílies dels alumnes del centre.

Recordem que durant tota aquesta setmana els alumnes del col·legi Pau Claris han participat en lectures de poemes, jocs tradicionals i imaginatius i han gaudit d’inflables, tot celebrant d’una manera lúdica el 25è aniversari de l’escola.