Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre el període de matrícula

El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre el període de matrícula

El servei ofereix una àmplia oferta educativa per a la població alturgellenca. Els tràmits es poden formalitzar a partir del dilluns, 14 de setembre, i, en el cas dels cursos de català i formació bàsica, el 21 de setembre
09/09/2015 18:25

A partir del pròxim dilluns, 14 de setembre, totes aquelles persones que ho desitgin, i que no es van preinscriure el passat mes de juny, podran formalitzar la matrícula per cursar les diferents propostes educatives que ofereix el Centre de Formació d'Adults de la Seu d'Urgell per aquest nou curs 2015-2016.

Els tràmits es podran dur a terme en horari matinal, de dilluns a divendres, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, mentre que a les tardes estarà disponible el servei els dilluns i els dimecres, de tres a dos quarts de sis de la tarda. Per formalitzar la matriculació caldrà portar el DNI o el NIE, a més de targeta sanitària (original i fotocòpia).

En el cas de la inscripció als cursos de català i de formació bàsica, el període de matrícula s'iniciarà el dilluns 21 de setembre.

Oferta educativa del curs 2015-2016

El Centre de Formació d'Adults de la Seu proposa una àmplia oferta educativa per a la població adulta, en què s'inclou el Graduat en ensenyament secundari (presencial i a distància), la preparació oficial per a la Prova d'Accés als CCFF de grau superior, classes d'informàtica (4 nivells COMPETIC, equivalents ACTIC), català, anglès (3 nivells) i francès (2 nivells) -tots tres cursos amb certificació A2 MECR- i formació bàsica.

Per a més informació cal adreçar-se al Centre de Formació d'Adults, que es troba ubicat al carrer Capdevila, número 31, de la Seu d'Urgell. El telèfon d'atenció al públic és el 973 36 06 04. També hi ha disponible un correu electrònic (c5008583@xtec.cat) i una pàgina web (www.cfalaeu.cat).