Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre la matrícula del curs 2020-2021

El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre la matrícula del curs 2020-2021

El tràmit es pot formalitzar per correu electrònic. L'oferta de cursos inclou idiomes, informàtica, fotografia i comunicació digital
CFA de la Seu
02/09/2020 17:37

El Centre de Formació d’Adults ha començat aquest dimecres el període de matrícula per a alumnes preinscrits, que es pot formalitzar fins dimecres vinent, 9 de setembre, de manera telemàtica. Aquelles persones que no hagin fet preinscripció podran matricular-se entre el 15 i el 18 de setembre. 

Els cursos disponibles en formació d’idiomes són els nivells A1, A2 i B1 del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) en català i castellà i els nivells A1 i A2 en anglès i francès. Pel que fa a la formació en informàtica es realitzaran formacions en COMPETIC 1, 2 i 3, equivalents als nivells bàsic, mitjà i avançat de l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC).  Aquests cursos estan distingits amb certificats oficials i són reconeguts com a mèrits en concursos i oposicions.

A més de la formació per a l’obtenció de certificats oficials, el Centre de Formació d’Adults ofereix la possibilitat d’obtenir el títol de Graduat en ensenyament secundari (GES), en modalitat presencial i a distància. En format trimestral es proposen els mòduls English for Tourism, Parlez français, Italiano i Informàtica inicial. També es realitzaran cursos específics en comunicació digital, fotografia mòbil i ús de GPS.

Per formalitzar la matrícula cal contactar amb el correu electrònic c5008583@xtec.cat o bé trucar al telèfon 973 351 612 de 9 a 14 hores.