Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre les preinscripcions pel curs 2019-2020

El Centre de Formació d'Adults de la Seu obre les preinscripcions pel curs 2019-2020

Entre d'altres cursos s'ofereix idiomes, noves tecnologies, preparació per a proves d'accés i obtenció del certificat de Secundària. Aquest dimarts dia 11 hi haurà una jornada de portes obertes
Activitats al Centre de Formació d'Adults de la Seu
07/06/2019 18:22

El Centre de Formació d'Adults (CFA) de la Seu d'Urgell ja obre les preinscripcions per al curs 2019-2020. El servei del Departament d'Ensenyament de la Generalitat oferirà un any més una variada oferta de cursos tant per millorar els coneixements dels seus usuaris com per ajudar a obtenir títols i certificats oficials reconeguts en concursos públics i oposicions.

Aquest dimarts vinent, dia 11, el centre oferirà una jornada de portes obertes perquè totes les persones interessades el puguin conèixer de primera mà. Es podrà visitar de les 9 del matí a la una del migdia i de les 4 a les 8 de la tarda.

Pel que fa a les preinscripcions, es podran fer del 18 al 25 de juny en l'horari de secretaria, als matins (09.30-13.00) i a les tardes (18.30-20.30).

Un dels elements principals d'aquesta oferta és novament els idiomes a nivell bàsic. Així, aquest nou curs s'ofereix cursos d'anglès i francès (nivells A1 i A2 MECR) i també de català i castellà (nivells A1, A2 i B1 MECR). En noves tecnologies, el CFA també permet obtenir els certificats Competic 1, 2 i 3, equivalents als ACTIC Bàsic, Mitjà i Avançat. A més a més, s'hi pot fer la preparació per a la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior.

D'altres formacions que ofereix el CFA de la Seu són el curs de preparació per a la Prova d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys, el títol de Graduat en Ensenyament Secundari (GES) i cursos trimestrals específics de Comunicació Digital, Fotografia/Retoc d'Imatge i Treball amb aplicacions de núvol (Google Drive i Google Fotos).

La informació de totes les activitats proposades es pot trobar a les instal·lacions del CFA, al carrer Capdevila 31 de la Seu, o bé al telèfon 973351612 i al web cfalaseu.cat.