Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Cerdanya Film Festival ofereix per internet una selecció dels curtmetratges presentats

El Cerdanya Film Festival ofereix per internet una selecció dels curtmetratges presentats

Al llarg d'aquests dies publicaran produccions d'arreu guardonades els anys anteriors. Els responsables del certamen treballen des de casa amb l'objectiu de celebrar la propera edició de l'1 al 9 d'agost
Cerdanya Film Festival
20/03/2020 17:25

El Cerdanya Film Festival ofereix aquests dies per internet la possibilitat de recuperar el bo i millor dels films premiats a les darreres edicions. Amb ells, ofereixen la possibilitat de "viatjar sense sortir de casa i descobrir noves propostes dels creadors que han passat pel festival els darrers anys". Els films es poden veure en la majoria dels casos directament des de la landing page, en obert i de forma totalment gratuïta.

De moment, estan disponibles dues retrospectives especials: una de curtmetratges procedents del Kimuak-Euskadi Film Laburrak i una altra dels premiats històrics del Cerdanya Film Festival. A mesura que els creadors els van enviant els seus films, els aniran actualitzant a la pàgina, que serà "un recopilatori en constant creixement i evolució" que esperen que "pugui agradar".

Davant el confinament causat pel COVID-19, tot l'equip del Cerdanya Film Festival treballa aquests dies des de casa i "cadascú ha creat la seva petita oficina a casa". Tot i això, segueixen treballant en la planificació i organització de l'edició del festival d'enguany i com en la promoció del període de recepció de films a concurs (fins al 22 de maig) a través dels canals habituals. Estan "estudiant totes les possibilitats en funció de l’evolució dels esdeveniments, inclosa la suspensió si calgués". Ho comunicaran tan aviat com sigui possible.

Ara mateix, els organitzadors estan examinant totes les condicions i variables per avaluar la viabilitat de celebrar el festival de l’1 al 9 d’agost de 2020, mantenint un contacte permanent amb les institucions que hi donen suport i seguint el que diuen les autoritats sanitàries. Els responsables del certamen reconeixen que "són moments complicats tenint en compte els pagaments pendents i suspesos de subvencions d’anys anteriors, la incertesa en les bestretes i subvencions de l’any corrent i els objectius de patrocinis privats d’enguany", que creuen que no podran assolir.