Sou a: Inici / Notícies / El CF Organyà empata a casa contra el Vallfogona de Balaguer (2-2)

El CF Organyà empata a casa contra el Vallfogona de Balaguer (2-2)

Derrota de La Seu FC a Solsona (4-1) i triomfs de l'Oliana a Vilanova de l'Aguda (1-3) i del Nargó amb el Balaguer B (1-0). En futbol sala, el Castellciutat obté el primer punt a Térmens (5-5)

CF Coll de Nargó 2018-2019 (@colldenargocf)
08/10/2018 10:55

El CF Organyà ha empatat aquest diumenge a casa contra el Vallfogona de Balaguer (2-2). En una intensa primera part, Ronaldo Jovelino va avançar els ganxos al minut 4, però en els minuts següents els noguerencs van capgirar el marcador. Robert Vilà va establir al minut 32 l'empat que acabaria sent definitiu. La resta del matx va estar marcat per la duresa defensiva i l'àrbitre va mostrar als visitants fins a vuit targetes, incloent l'expulsió d'un dels jugadors del Vallfogona. Tres jugadors de l'Organyà també van ser amonestats. L'equip blanc-i-blau és ara cinquè del seu grup de Segona Catalana, amb 11 punts.

A Tercera, La Seu FC va encaixar un 4-1 al camp del Solsona B, que a la primera part ja havia fet tres gols. Marc Ticó va escurçar distàncies abans del descans, però no hi va haver remuntada i els solsonins encara van eixamplar l'avantatge a l'últim minut. En canvi, l'Oliana va sumar un nou triomf en el seu desplaçament a Vilanova de l'Aguda (1-3), amb dos gols de Gilbert Reig i un de Xavier Bartolo. Això permet als olianesos mantenir-se en segona posició, ja amb 13 punts, mentre que La Seu és desè, amb 10 punts. El líder és l'Angulària, amb 15.

A Quarta Catalana, el Coll de Nargó va vèncer per la mínima (1-0) amb el Balaguer B. David Ponte va marcar al minut 74 pels nargonins, que ara són sisens amb 9 punts.

Mentrestant, aquest cap de setmana ha començat la lliga de Primera Catalana de futbol sala, en la qual hi juga aquesta temporada el CF Castellciutat. El conjunt groc ha sumat el primer punt en el desplaçament a la pista del Q2 Consultors Térmens (5-5), amb gols de Lluís Girau, Sergi Palomo, Antonio Cerqueira, Juan Raya i Alberto Punzano, que va establir l'empat final a l'últim minut. Els jugadors alturgellencs van lluir un braçalet negre, en senyal de dol per la mort en accident de trànsit de Pere Sanvicens Giró, soci de club.