Sou a: Inici / Notícies / El CF Organyà ja té assegurada la permanència a Segona Catalana

El CF Organyà ja té assegurada la permanència a Segona Catalana

La victòria sobre el Castellserà (2-1) garanteix matemàticament la continuïtat a la categoria. Derrotes de l'Oliana a Solsona (3-2) i del Castellciutat a Agramunt (5-4)

CF Organyà 2017-2018
24/04/2017 11:10

El CF Organyà seguirà sent equip de Segona Catalana. El club ganxo ja ha pogut celebrar aquest diumenge, al camp de les Lloredes, la consecució matemàtica de la permanència al Grup 5 de la categoria, gràcies a la victòria contra el Castellserà (2-1), mitjançant dos gols de Tripiana a l'inici del matx, als minuts 5 i 17. Els visitants van escurçar distàncies abans del descans, però el marcador ja no es va moure.

Amb aquest resultat, i quan encara resten cinc jornades, l'Organyà es consolida en la 9a posició, amb 41 punts. Això els ha permès assegurar-se la continuïtat un any més a Segona i, per tant, seguir sent el principal representant del futbol alturgellenc. El primer lloc de descens directe l'ocupa ara mateix el Juneda (15è), que té 27 punts, mentre que el Borges es manté líder, amb 69.

A Tercera, en canvi, l'Oliana encara no té assegurada la permanència. Dissabte el conjunt arlequinat va perdre a Solsona (3-2). Pujantell va igualar, als minuts 52 i 57, els dos gols inicials dels solsonins, però els locals es van tornar a avançar a quatre minuts del final. Els olianesos són ara en 15a posició amb 26 punts, a tres punts del penúltim, el Verdí-Vall del Corb.

En futbol sala, el Castellciutat també perdia dissabte per la mínima, contra el Flower Agramunt (5-4). Tot i remuntar el 2-0 inicial, el conjunt groc va veure com els noguerencs s'avançaven novament en dues ocasions als últims minuts. Pel Castellciutat van marcar Èric Vila (2), Lluís Girau i Aleix del Águila. A la classificació de la Divisió d'Honor Catalana, el club alturgellenc ocupa l'onzena posició amb 19 punts, un més que el Valls. Tanquen la taula l'Alpicat (13 punts) i el Fraga (10).