Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / El CF Organyà obté un punt a Cervera (0-0)

El CF Organyà obté un punt a Cervera (0-0)

L'Oliana també empata, amb el Solsona B (1-1), i La Seu FC perd per la mínima amb el líder de Tercera, l'Angulària (1-0). En futbol sala, el Castellciutat cau davant el Pardinyes (4-7)
CF Organyà 2018-2019
17/12/2018 09:10

El CF Organyà ha esgarrapat aquest diumenge un valuós punt de la visita al camp del 8è classificat de Segona Catalana, el Cervera, en un matx sense gols (0-0). Ara el club ganxo té 15 punts i ocupa la 16a posició, amb dos punts més que l'Agramunt i cinc més que el cuer, el Vallfogona de Balaguer. Per damunt hi tenen el Torrefarrera, amb 16.

A Cervera, l'Organyà va plantar cara al rival i el porter Jordi Ribó va aconseguir deixar la porteria a zero, cosa que permetia al conjunt blanc-i-blau puntuar al camp d'un rival teòricament superior. El grup 5 el lidera l'Artesa de Segre, amb 33 punts.

A Tercera, La Seu FC no va poder assaltar el camp del líder, l'Angulària d'Anglesola, que es va imposar per la mínima (1-0) mitjançant un gol d'Òscar Ximenez al minut 74. Tot i haver ofert un duel disputat i que encara manté la segona posició, aquest resultat deixa l'equip a 7 punts del primer classificat: ara l'Angulària té 36 punts; i La Seu, 29, un més que el Ponts i el Tornabous. De la seva part, l'Oliana és sisè, amb 26 punts, després d'empatar a casa amb el Solsona B (1-1). Al minut 51 Gilbert Reig va avançar els olianesos, que van veure com els solsonins neutralitzaven el marcador al cap de deu minuts, al 62.

En futbol sala, el Castellciutat va perdre dissabte a casa contra el CFS Pardinyes (4-7). Els grocs van remuntar el 0-2 inicial dels lleidatans amb dos gols de Lluís Girau i un de Juan Raya, però un gol en pròpia porta va tornar la igualtat al marcador abans del descans (3-3). L'alternança va continuar a la represa, amb un gol més per a cada equip (el local marcat novament per Raya), però finalment els visitants van desequilibrar la balança amb tres dianes més als últims tres minuts. El Castellciutat és 13è al seu grup de Primera Catalana amb 7 punts, tres més que el cuer, l'Agramunt Torrons Vicens.