Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El cicle 'Enfeina't' tractarà les proves de selecció

El cicle 'Enfeina't' tractarà les proves de selecció

La xerrada tindrà lloc dimarts al Telecentre de l’Alt Urgell Durant la conferència s'explicarà què cal saber a l'hora d'aspirar a un lloc de feina
'Enfeina't'
02/06/2010 19:36

Dimarts vinent, dia 8 de juny, a partir de les 11 del matí, el Telecentre de l’Alt Urgell acollirà una nova xerrada del cicle “Enfeina’t”, que en aquesta ocasió estarà dedicada a informar de les proves de selecció per a l’obtenció d’un lloc de treball. En què consisteixen les proves de selecció i quines són les qüestions amb què es pot trobar un aspirant són algunes de les preguntes que seran contestades al llarg de l’acte. La xerrada forma part del bloc “Eines de recerca de feina”.

Per obtenir-ne més informació i per inscriure’s, els interessats poden adreçar-se al Telecentre o a l’Oficina Jove mitjançant els correus electrònics telecentre@ccau.cat i treball.alturgell@oficinajove.cat o els telèfons 973 355 798 i 973 355 608.

Aquest cicle és organitzat per l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), l’Oficina Jove, el programa Alt Urgell en Xarxa, ASPID i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, amb la col•laboració de diverses institucions i entitats.