Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El CineClub La Seu estrena la programació de tardor

El CineClub La Seu estrena la programació de tardor

El cicle inclou un homenatge a Stanley Kubrick, amb 'Atraco perfecto', 'Lolita' i '2001, una odisea del espacio'. La primera sessió serà aquest dijous, a les 10 de la nit a Cinemes Guiu, amb la pel·lícula islandesa 'Sparrows'
CineClub La Seu - Tardor 2016
04/10/2016 11:33

El CineClub La Seu d’Urgell estrena aquesta setmana la nova programació de tardor, que ve marcada, pel cinema d’autor en versió original i, una vegada més, per les col·laboracions amb d'altres ens com ara la Filmoteca de les Terres de Lleida, la Federació Catalana de Cineclubs i l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu.

La majoria de projeccions, amb algunes excepcions, són els dijous a les 10 de la nit a la sala 2 de Cinemes Guiu. La primera cita és aquest dijous, dia 6, amb la producció islandesa Sparrows, de Rúnar Rúnarsson, estrenada l'any passat.

Dins de la secció 'Per estrenar', que ofereix pel·lícules de qualitat i presents a festivals internacionals de cinema de prestigi que no s’estrenen a les sales comercials, es projectarà el film Je suis le peuple. Aquesta sessió serà dijous vinent, 13 d'octubre, a 2/4 de 10 del vespre. El film parla dels canvis polítics a Egipte des de l'enderrocament de Hosni Mubarak fins a l'elecció de Mohamed Mursi. La presentació de la sessió i el posterior cinefòrum posterior comptaran amb la directora del film, Anna Roussillon.

Per als amants dels clàssics, cal destacar el cicle dedicat a Stanley kubrick, considerat com un dels cineastes més influents del segle XX. Es podrà veure Atraco perfecto (27 d'octubre, 21.30 h) Lolita (24 de novembre, 20.00h) i 2001, una odisea del espacio (22 de desembre, 21.30h).

El 10 de novembre, es projectarà The Tribe, una pel·lícula rodada en llenguatge de signes, en plans seqüència i sense subtítols. Una de les experiències cinematogràfiques més extremes dels últims anys i que no deixa indiferent.

L'1 de desembre es podrà veure Que Extraño llamarse Federico, on Ettore Scola fa un homenatge a Fellini. I el 14 de desembre (20.00h), en col·laboració amb l'Escola Oficial d’Idiomes, es podrà veure la comèdia romàntica Tokyo Fiancée, d’Stefan Liberski.