Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Circuit de Gel del Pas de la Casa acull un concurs de xofers de màquines llevaneu

El Circuit de Gel del Pas de la Casa acull un concurs de xofers de màquines llevaneu

La jornada s'ha tancat amb un dinar dels participants
Concurs de xofers de màquines llevaneu (Foto: Govern d'Andorra)
21/06/2017 19:15

L’Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX) del Ministeri d’Ordenament Territorial, conjuntament amb La Direction Interdépartamentale des Routes du Sud-Ouest (DIRSO), ha organitzat aquest dimecres, 21 de juny, les proves preliminars per escollir els xofers de màquines llevaneu que representaran Andorra a la 3ª edició del Campionat Mundial de Conductors d'aquest tipus de vehicles. Aquesta prova tindrà lloc a Polònia, en el marc del XV Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal, previst del 20 al 23 de febrer de l'any que ve a la població de Gdans.

La competició també ha definit els representants francesos que competiran a la final interdepartamental que es farà a la població francesa de Blois entre el 19 i el 21 de setembre, d’on sortiran els dos representants de França a Polònia.

Les proves s'han dissenyat perquè els conductors demostressin les seves habilitats en la conducció d’aquestes màquines amb dificultats tècniques extremes. També han hagut de superar tests de coneixements de mecànica i dels procediments a seguir abans i durant la conducció dels vehicles.

La jornada s'ha fet al Circuit de Gel del Pas de la Casa, que ja va acollir el Campionat Mundial de Conductors de Màquines Llevaneu que es va celebrar a Andorra durant el XIV Congres Internacional de Viabilitat Hivernal, el mes de febrer del 2014. La competició s'ha tancat amb un dinar entre les dues entitats d’Andorra i França.