Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Club Gel Puigcerdà convoca assemblea general de socis

El Club Gel Puigcerdà convoca assemblea general de socis

En la reunió, el 5 de maig, s'ha de tractar l'estat de comptes, el balanç de la temporada i el pressupost per a la campanya 2017-2018. També és previst aprovar les altes i baixes en la junta directiva
Club Gel Puigcerdà (hockeyfoto.net)
20/04/2017 16:20

El Club Gel Puigcerdà ha convocat els socis a una assemblea general ordinària, que tindrà lloc el proper dia 5 de maig, a les 9 de la nit, a la sala de reunions del Poliesportiu. La convocatòria arriba després que ara fa nou mesos va inciar el mandat la nova junta directiva de l'equip d'hoquei gel.

L'ordre del dia de l'acte inclou la presentació de l'estat de comptes del club en el moment en què l'actual junta va prendre el relleu de l'anterior. També s'explicarà la memòria d’activitats i l'estat de comptes de la temporada 2016-2017, el pressupost per a la temporada 2017-2018 i el projecte esportiu actual.

A més a més, després de la reunió ordinària, a 1/4 de 10 es farà una assemblea extraordinària en la qual s'ha de tractar l'elecció de nous membres de la junta i, alhora, la renúncia d'un membre actual de la directiva. També es proposarà l'aprovació dels estatuts adaptats a la nova legislació.

Atesa la transcendència dels temes a tractar, des del CG Puigcerdà s'ha demanat l'assistència del màxim possible de socis.