Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Col·lectiu Feminista organitza el taller 'Deconstruïm l'amor romàntic'

El Col·lectiu Feminista organitza el taller 'Deconstruïm l'amor romàntic'

L'activitat tindrà lloc aquest divendres al vespre al Centre Cívic l'Escorxador. Anirà a càrrec de les activistes Sol Massot i Àngela Comajuncosas
'Deconstruïm l'amor romàntic'
26/02/2019 17:20

El Col·lectiu Feminista de l'Alt Urgell organitza aquesta setmana el taller 'Deconstruïm l'amor romàntic', dins de la seva campanya 'Visibilitzem l'invisible'. L'acte serà divendres a les 7 del vespre al Centre Cívic l'Escorxador.

Segons les organitzadores, la xerrada proposa "un taller molt vivencial i encarat al creixement personal i la revisió interna en relació a l'amor romàntic". Concretament, s'hi vol analitzar "com en arriba, de com ens projecta com a persones, per quins mecanismes se sustenta des del sistema patriarcal i capitalista i sobretot com s’impregna en el nostre pensament". El grup considera aquest debat "necessari per poder fer-ne revisió, reflexionar-ne i veure com què cal desconstruir per tal de relacionar-nos d'una forma més lliure, creativa, conscient i segura.

El taller serà impartit per dues activistes en el moviment feminista a Barcelona i Bilbao: Sol Massot i Àngela Comajuncosas.