Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Col·legi d’Infermeres de Lleida inicia una campanya per disposar de més material sanitari

El Col·legi d’Infermeres de Lleida inicia una campanya per disposar de més material sanitari

S’adreça principalment a empreses i professionals amb excedents per l’aturada i que el vulguin cedir. Demanen mascaretes, guants, desinfectants i bates, entre d’altres articles
Campanya del COELL per obtenir material sanitari
21/03/2020 15:55
El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) ha iniciat una campanya de recollida de material sanitari, principalment a empreses i professionals que per tancament o baixa productivitat tenen excedents o estocs en els seus magatzems i vulguin cedir-lo als centres assistencials de la demarcació, on es té cura de col·lectius especialment vulnerables.

A la campanya de Promoció de la Salut i la Borsa d’Infermeres Voluntàries, el COILL hi afegeix ara una altra iniciativa amb una campanya de recollida de Material de Protecció per a Centres Assistencials.

La convocatòria s’adreça, principalment, aempreses i professionals que amb motiu de la crisi sanitària del COVID19 han hagut de tancar i/o han reduït l’activitat i tenen estocs i/o excedents de materials de proteccióque és d’utilitat per al personal i usuaris/es d’aquest tipus de centres.

“Són d’utilitat les mascaretes, guants, gels desinfectants, bates, peücs… que puguin utilitzar les clíniques dentals, podòlegs, pintors, centres d’estètica, empreses veterinàries, laboratoris químics o indústries agroalimentàries, per exemple. Qualsevol equipació o material que pugui actuar com a barrera contra les infeccions o maximitzi la higiene de persones i instal·lacions”,ha explicatLourdes Terés,vocal de la Junta de Govern del COILL.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) està realitzant una prospecció de necessitats en aquests centres dedicats a l’atenció de col·lectius especials en els que“pel perfil dels usuaris/es –demències, capacitats diferents, gent gran o persones amb alta dependència–, a vegades, és molt difícil seguir les normes bàsiques de contenció. Això els fa encara més vulnerables a aquest coronavirus que té un índex de risc de contagi molt alt”,ha explicat Terés.

Per adherir-se a la campanya,cal contactar ambcoill@coill.orgi indicar la relació de material disponible, el nom i telèfon de contacte.El COILL organitza la recollida i dipòsit de material i coordina la distribució als centres assistencials, segons les necessitats documentades.