Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Col·legi d'Arquitectes lliura els seus Premis per a Treballs de Recerca a l'Alt Pirineu

El Col·legi d'Arquitectes lliura els seus Premis per a Treballs de Recerca a l'Alt Pirineu

L'acte tindrà lloc aquest dijous a les 11 del matí a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu. També s'inaugurarà l'exposició de fotografia sobre arquitectura i urbanisme, a càrrec d'alumnes de Batxillerat Artístic de l'Institut Joan Brudieu
Biblioteca Sant Agustí
22/05/2019 10:35

La delegació pirinenca del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) lliura novament els seus Premis per a Treballs de Recerca, adreçats a estudiants de batxillerat de l'Alt Pirineu i Aran i que enguany arriben a la 13a edició. L'acte es farà aquest dijous, dia 23, a les 11 del matí a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell.

L'objectiu d'aquests guardons, expliquen des del COAC, és "fomentar l'interès entre els alumnes de Batxillerat pels treballs de recerca i investigació relacionats amb l'arquitectura, el disseny, la ciutat, l'urbanisme, el territori, el paisatge, l'ecologia i la sostenibilitat". El lliurament té el suport del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya i dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament de la Generalitat a Lleida.

En aquest mateix acte, a més a més, s'inaugurarà l'exposició del Concurs de Fotografia 2019 d'Arquitectura i Urbanisme, adreçat a alumnes de Batxillerat Artístic de l'Institut Joan Brudieu. També es lliurarà premis relatius a aquest certamen.