Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Col·legi La Salle organitza la 2a Jornada Pedagògica de Joc i Educació

El Col·legi La Salle organitza la 2a Jornada Pedagògica de Joc i Educació

La proposta, que tindrà lloc el pròxim 4 de novembre, s'inclou en la segona edició del Festival del Joc del Pirineu. L'objectiu és donar a conèixer l'aplicació de la gamificació a l'aula
Projecte Joc al Col·legi La Salle (Foto: La Salle)
09/10/2017 17:34

El Col·legi La Salle organitzarà el pròxim 4 de novembre la 2a Jornada Pedagògica de Joc i Educació al Pirineu. Aquesta proposta s'inclou en la segona edició del Festival del Joc del Pirineu, que tindrà lloc durant el 3, 4 i 5 de novembre a la Seu d'Urgell, a càrrec de Xavi Socías, de l'empresa Cheap Films, i la col·laboració de l’Ajuntament urgellenc.

La jornada s'iniciarà amb “La tarda del joc”, el divendres dia 3 a la tarda, amb activitats a l’escola, obertes a totes els centres educatius de la ciutat. Dissabte al matí es descobrirà com aplicar el joc a l’aula, a través de les experiències de diferents professors, que utilitzen el joc o mecàniques de joc a l’aula, essent referents al territori en aquest àmbit.

Concretament, la iniciativa comptarà amb la presència de Natxo Maté, Jose Pascual, Maria Sabiote, Raúl García i Jan Gonzalo. A més a més, durant la tarda s'oferirà diversos tallers experiencials relacionats amb el joc i la gamificació "per tal que el professorat assistent pugui viure en primera persona, com si d’un alumne es tractés, aquest aprenentatge".

La jornada té el suport de la Universitat de Lleida (Institut de Ciències de l'Educació). Les inscripcions són obertes. Tots els participants rebran un certificat de formació de 10 hores.

Centre de referència

La Salle La Seu ja fa 3 anys que duu a terme el projecte Joc, havent-se convertit en referent, ja que és l'únic centre català que ha apostat pel joc de forma transversal i com a projecte educatiu des de l’Educació Infantil fins a Cicles Formatius, passant per la Primària i la Secundària.

Amb la 2a edició d’aquesta jornada, l’escola urgellenca es manté com a centre impulsor del joc, amb la intenció de potenciar el projecte, a més d’assentar les diferents dinàmiques que complementen l’aprenentatge a l’aula, l’aprenentatge basat en joc (ABJ) i la gamificació en les diverses àrees curriculars de les diferents etapes.