Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Col·legi La Salle presenta les noves instal·lacions d'electromecànica de vehicles

El Col·legi La Salle presenta les noves instal·lacions d'electromecànica de vehicles

El centre urgellenc incorpora una cabina de pintura d'última generació, única a Catalunya. L'objectiu és potenciar la formació en un sector amb força demanda laboral al territori
Instal·lacions del cicle d'electromecànica de vehicles a La Salle
24/05/2016 19:50

El Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell ha presentat aquest dimarts les seves noves instal·lacions per a la realització de pràctiques en electromecànica de vehicles, un dels pilars de la seva oferta de cicles formatius. La principal novetat és l'estrena d'una cabina de xapa i pintura d'última generació. De fet, el centre urgellenc és pioner a tot Catalunya en la incorporació d'aquesta instal·lació digitalitzada.

La visita institucional ha comptat amb una àmplia presència d'alcaldes, encapçalats pel batlle urgellenc, Albert Batalla, i d'altres membres d'ens locals de la comarca. També hi han assistit representants de tallers i empreses d'automoció, que han volgut conèixer de primera mà les eines de què disposaran els alumnes des d'ara per formar-se. La directora de La Salle La Seu, Anna Sansa, ha destacat que la cabina de pintura és ara per ara única a Catalunya, pel que fa a centres educatius, i que se suma a la resta de l'equipament de què disposen per oferir una formació de qualitat en electromecànica.

En aquest sentit, Anna Sansa ha explicat que l'aposta per aquest cicle ve motivada pel fet que el sector de l'automoció és un dels que segueix generant demanda laboral a l'Alt Urgell i el Pirineu, d'acord amb les impressions que els transmeten les mateixes empreses del territori. L'objectiu final és facilitar que els estudiants puguin feina a prop de casa i no hagin de marxar. Per això, el centre manté contacte permanent amb aquests negocis i facilita la possibilitat de fer pràctiques si s'escau.

A més a més, el cicle formatiu d'electromecànica segueix generant interès entre els joves, per la qual cosa es facilita que els estudiants tinguin accés a vehicles i els puguin manipular per aprendre a reparar-los.