Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Col.legi La Salle renova part del seu mur exterior

El Col.legi La Salle renova part del seu mur exterior

L'arranjament ha suposat un canvi en la fesomia del centre, ja que la paret actual permet veure què s'hi fa al pati Les obres també han servit per construir dues pistes de pàdel, que s'obriran al públic el mes que ve
Col.legi La Salle - Pistes de pàdel (Obres)
19/08/2013 17:26

El Col.legi La Salle de la Seu d'Urgell ha renovat el mur que separa el seu pati exterior amb el carrer Mare Janer. La intervenció, que s'ha dut a terme les últimes setmanes, era necessària a causa de la degradació de la paret, que feia més de 50 anys que estava contruïda.

L'arranjament ha suposat un canvi important en la fesomia del centre educatiu, ja que l'altura actual del mur permet veure què s'hi fa a l'espai exterior de l'escola. "Abans l'alçada era de dos metres, però calia guanyar en visibilitat", explica el director del col.legi, Lluís Biosca.

Aprofitant les obres, el centre ha construït també dues pistes de pàdel a la zona de l'antiga piscina. L'objectiu és promocionar aquest esport entre els alumnes, les seves famílies i la resta de la població de la Seu. Biosca subratlla que l'oferta esportiva es planteja com un "valor afegit", que també beneficiarà els aficionats urgellencs.

Les dues pistes de pàdel del Col.legi La Salle, que tot i que ja estan acabades s'obriran al públic el mes de setembre, se sumaran a les dues instal.lacions que ofereix l'Ajuntament de la Seu d'Urgell a la zona esportiva. També complementaran les quatre pistes (dues indoor) que funcionen a Mas d'en Roqueta, a Aravell.