Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El col.legi Pau Claris de la Seu celebra el seu 25è Aniversari

El col.legi Pau Claris de la Seu celebra el seu 25è Aniversari

Els actes commemoratius es faran durant el mes d’abril i coincidiran amb la inauguració oficial de les obres de reforma, que ja estan gairebé enllestides
CEIP Pau Claris
07/02/2008 17:40

El col.legi públic Pau Claris de la Seu d’Urgell celebra enguany el seu vint-i-cinquè aniversari. És per aquest motiu que des de la direcció del centre s’ha volgut fer una crida a tots els antics alumnes, mestres i pares per tal que participin activament en la commemoració, que està prevista pel mes d’abril.

Un grup de nois i noies de cinquè curs de primària ha demanat, a través d’una gravació feta per a RàdioSeu, que aquells que han estat vinculats en algun moment de la seva vida amb l’escola, aportin fotografies, documents o records especials. Una altra possibilitat de col.laboració és escrivint algun text o recuperant treballs escolars, que passarien a formar part d’una exposició col.lectiva.

L’aniversari també comptarà amb una actuació el dia 19 d’abril del Petits Cantors d’Andorra, i amb una conferència el dia 17 sobre ‘Els drets dels infants’, en la qual hi participaran el professor de la Universitat Autònoma Juli Palau, i el també mestre Jaume Cela, expert en renovació pedagògica. A més, entre d’altres activitats, s’ha programat la visita del conegut escriptor Josep Vallverdú. De moment, s’està acababt de perfilar el programa definitiu d’actes, que inclourà, però, amb tota probabilitat, una celebració més lúdica amb antics alumnes, pares i professorat.

La directora del col.legi Pau Claris, Lourdes Porta, ha explicat que la celebració s’intentarà fer coincidir amb la inauguració oficial de les darreres obres de millora a les instal.lacions educatives. La reforma del col.legi ja s’ha gairebé enllestit, després de vuit anys d’arranjaments. L’escola ja podrà utilitzar en pocs dies el menjador i un espai-teatre, que també servirà de gimnàs els dies de pluja.