Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Comú d'Encamp guanya un litigi sobre els terrenys de la residència de gent gran

El Comú d'Encamp guanya un litigi sobre els terrenys de la residència de gent gran

28/11/2008 18:41

El Tribunal Superior de Justícia d'Andorra ha declarat ferma la sentència que rebutja una demanda contra el Comú d'Encamp per l'expropiació de terrenys per a la residència de gent gran de la parròquia.

El denuncia l'havia presentat l'antic propietari de la finca, Jean-Claude Boix, que sol•licitava la reintegració de la propietat i la possessió de les parcel•les situades al Carrer Bellavista així com la corresponent indemnització.

Amb aquest aute es tanca definitivament un dels litigis més llargs relacionats amb la residència per a la gent gran. I és que el mateix afectat ja havia interposat una demanda administrativa el 2005. El mes d’abril passat, el Tribunal Constitucional ja va resoldre a favor del Comú d’Encamp.

Amb tot, el litigi que manté les obres del geriàtric parades és el del Govern d'Andorra, a instàncies de Gerard Casellas, veí de la zona i que va interposar el 2006, una demanda administrativa per la qual es va decretar de forma cautelar l’aturada immediata de les obres de construcció.

L’aturada de les obres de construcció de la residència per a la gent gran continua vigent mentre no es resolgui per la via judicial, la legitimitat o no, de mantenir les obres aturades per part de Govern.