Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Conselh Generau d'Aran exigeix a Telefónica millores en infraestructures

El Conselh Generau d'Aran exigeix a Telefónica millores en infraestructures

L'ens exposa a la companyia els efectes negatius del tall de telefonia i internet d'aquest diumenge
15/07/2014 18:48

El Conselh Generau d'Aran ha reclamat a la companyia Telefónica inversions i millores en les infraestructures de telecomunicacions per evitar els talls de subministrament de telèfon i Internet a la vall. Aquesta demanda es produeix com a conseqüència de reiterats episodis d'avaries.

L'avaria del passat dia 13, segons els tècnics de Telefónica a Catalunya, va tenir l'origen a la Ribagorça, on una màquina agrícola va tallar un cable. El Conselh posa a disposició de tots els veïns afectats el despatx de Consum per assessorar-se i presentar les seves reclamacions.

El 90% de la vall viu del turisme. El vicesindic d'Aran, Luís Carlos Medina, ha afirmat que ''com a conseqüència d'aquests talls, s'han produït incidents en diversos negocis i establiments d'arreu del territori''.

Medina hi ha afegit que l'avaria a la xarxa no va permetre el cobrament amb targeta de crèdit als establiments ni gestionar les reserves hoteleres per Internet, a més de deixar incomunicats gairebé la totalitat d'usuaris de Movistar i la impossibilitat de treure diners en metàl·lic dels caixers automàtics