Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal aprova millores de camins rurals a Bellestar i Ars

El Consell Comarcal aprova millores de camins rurals a Bellestar i Ars

La corporació alturgellenca ha convocat per avui un ple extraordinari La sessió plenària preveu donar el vistiplau al Pla Comarcal de Muntanya 2008-2012
13/11/2008 14:27

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat la pavimentació del camí rural de Bellestar a Aravell. Aquesta intervenció ha rebut el vistiplau definitiu després d’haver finalitzat el termini d’exposició pública. La intervenció està pressupostada en gairebé 143.000 euros.

Així mateix, la corporació comarcal també ha aprovat de forma definitiva la millora del ferm i revestiment de cunetes del camí d’accés a Ars. L’obra costarà més de 140.000 euros.

D'altra banda, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha convocat per avui a les 8 del vespre un ple extraordinari d'aprovació provisional del Pla Comarcal de Muntanya 2008-2012. Els representants comarcals també debatran dos informes sobre la modificació del Estatuts de la Mancomunitat de Promoció de l'Esquí Nòrdic i de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet. Alhora, el plenari farà una sol.licitud a l'Agència Catalana de l'Aigua per a ser administració actuant de l'EDAR de Montferrer 2009, i farà una declaració de comptatibilitat de personal laboral.