Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l'Alt Urgell arranjarà l'accés a Montanissell

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell arranjarà l'accés a Montanissell

L'ens també ha tret a licitació els treballs d’arranjament dels camins que porten a Cassovall i a la zona d’activitats de vol lliure d’Organyà
Montanissell - Vista General
06/02/2008 17:28

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha tret a concurs públic la contractació de l’arranjament i revestiment de cunetes del camí rural d’accés a Montanissell, en el tram que va d’aquest poble a la Font Bordonera. El termini d’execució de les obres serà de quatre mesos i el pressupost base de licitació ascendeix a 229.054 euros.

D’altra banda, la corporació comarcal també ha tret a licitació els treballs de millora i pavimentació del camí d’accés a la zona d’activitats de vol lliure d’Organyà. Les obres estan pressupostades en 235.326 euros, i s’hauran de finalitzar en un termini de quatre mesos.

Per últim, el Consell Comarcal alturgellenc ha previst l’arranjament i la correcció d’assentament del camí rural d’accés a Cassovall, al terme municipal de Montferrer i Castellbò. El termini d’execució de les obres es preveu de tres mesos i el pressupost base de licitació s’ha estipulat en 111.575 euros.