Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal de l'Alt Urgell contractarà cinc joves en pràctiques dins del Programa de Garantia

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell contractarà cinc joves en pràctiques dins del Programa de Garantia

Els interessats s'han d'inscriure a l'Oficina de Treball els propers dies, atès que el procés es tancarà abans del 31 d'octubre. L'objectiu és facilitar la integració laboral de menors de 30 anys amb estudis mitjans o superiors
Seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell
10/10/2018 18:25

Es posa en marxa a l’Alt Urgell la tercera edició del programa de contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, subvencionat pel  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies mitjançant fons europeus.

La convocatòria té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar les seves possibilitats de trobar feina estable mitjançant l'adquisició de pràctica. El Consell ofereix 5 contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa, en les àrees de protocol i comunicació, turisme, governació i finances, joventut i informàtica.

Les persones interessades a optar a la contractació han de ser menors de 30 anys, estar incloses al programa de Garantia Juvenil, estar inscrites a l’Oficina de Treball de la Seu d’Urgell com a demandats d’ocupació no ocupades (DONO) i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o d’un certificat de professionalitat. Les inscripcions s'han de fer a l’Oficina de Treball, per registrar-se al programa de Garantia Juvenil i formar part del procés de selecció corresponent. I és que les contractacions s’han de realitzar abans del 31 d’octubre.

També a l'Ajuntament de la Seu

Aquestes 5 places del Consell Comarcal se sumen a unes altres 3 que han estat concedides a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. En els dos anys anteriors, totes dues institucions han contractat un total de 13 joves perquè realitzessin la seva primera experiència laboral a l’administració pública. Actualment, 9 d’aquests joves ja tenen un contracte laboral estable.