Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Consell Comarcal millora el revolt del Tosquer, a Cabó

El Consell Comarcal millora el revolt del Tosquer, a Cabó

L’ens comarcal també ha tret a licitació les obres d’arranjament del camí d’accés a Cassovall, al municipi de Montferrer i Castellbò
Cabó - Mapa
15/04/2008 11:54

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha tret a licitació el contracte d’obres de l’arranjament del revolt del Tosquer, al camí d’accés a Cabó. El termini d’execució dels treballs, que tenen un pressupost de 178.062 euros, serà de dos mesos.

Alhora, l’ens alturgellenc ha tret a concurs públic la millora del ferm i la cuneta revestida del camí d’accés a Cassovall, al terme municipal de Montferrer i Castellbò. L’import de l’obra és de 176.042 euros, i el termini d’execució està establert en dos mesos.

El ple del Consell Comarcal alturgellenc va aprovar dijous passat aquests dos projectes d’arranjament de carreteres, i es va comprometre a agilitzar els tràmits “per enllestir els treballs de millora i donar resposta a les demandes dels consistoris”.

En relació al projecte de la carretera de Cabó, el president de l’ens, Jesús Fierro, va expressar la seva satisfacció pel fet de solucionar un revolt “que suposava un problema per a la gent de Cabó, ja que es troba en una zona on a l’hivern gela i és perillós circular-hi”. El revolt quedava sense resoldre, malgrat que a la carretera del municipi s’hi està duent a terme una intervenció molt important que assumeix en un tram la Diputació de Lleida, i a l’altre la Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa Regsa.