Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Consell d'Alcaldes de l'Alt Urgell es reuneix a la Diputació de Lleida

El Consell d'Alcaldes de l'Alt Urgell es reuneix a la Diputació de Lleida

La sessió itinerant ha comptat amb la participació de la directora territorial d'Interior, Montserrat Messeguer, que ha explicat als batlles l'opció de disposar de videovigilància en municipis que no tenen policia local
Consell d'Alcaldes de l'Alt Urgell - Març 2019
29/03/2019 20:35

El Consell d'Alcaldes de l'Alt Urgell ha celebrat la reunió d'aquest mes a la sala polivalent de la Diputació de Lleida, convidat per la direcció de l'ens provincial.

La sessió s'ha dut a terme aquest divendres. Els batlles han estat rebuts per la presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló, acompanyada d'Antoni Navinés, diputat provincial per l'Alt Urgell i tinent d'alcalde de Montferrer i Castellbò. A la reunió, encapçalada pel president del Consell Comarcal, Jesús Fierro, també hi ha participat en aquesta ocasió la directora territorial del Departament d’Interior a Lleida, Montserrat Meseguer.

Per aquest motiu, s'hi ha tractat temes relatius a seguretat i emergències. Entre d'altres punts, Messeguer ha explicat als alcaldes que el Departament d’Interior oferirà als municipis que no disposin de Policia Local la possibilitat d’instal·lar sistemes de videovigilància, mitjançant un conveni entre ambdues administracions.

Habitualment el Consell d'Alcaldes de l'Alt Urgell es reuneix de manera itinerant a cadascun dels municipis de la comarca, però puntualment també programa sessions de treball fora del territori. Així, per exemple, aquesta legislatura també s'ha desplaçat al Parlament de Catalunya i al Parlament Europeu, per conèixer el funcionament d'aquestes institucions.