Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà reclama un camió autoescala de bombers

El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà reclama un camió autoescala de bombers

Sort i Balaguer són les localitats més properes amb aquest vehicle. Els batlles també demanen la continuïtat de l'heliport de Tírvia
Parc de Bombers de Tremp (Foto: Compromís per Tremp)
24/02/2021 10:55

El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà ha demanat la incorporació d'un camió autoescala al Parc de Bombers de Tremp per donar bona cobertura a la comarca. Actualment a l'Alt Pirineu i Aran disposen d'aquest vehicle els parcs de bombers de la Seu d'Urgell, Sort i Vielha. Els més propers al Pallars Jussà són els de Sort i Balaguer.

El president de l'ens comarcal, Jordi Navara, ha indicat que aquest vehicle ajudaria a donar una resposta més ràpida als incendis locals. La directora dels serveis territorials d'Interior a Lleida, Montserrat Meseguer, ha rebut la petició, tot i que ha indicat que l'elevat cost del vehicle fa difícil la seva incorporació.

En un altre ordre de coses, els alcaldes del Jussà s'han mostrat favorables a la continuïtat de l'heliport de Tírvia, al Pallars Sobirà. Els batlles també han abordat durant la reunió l'estudi i les propostes de regulació de les plantes fotovoltaiques. Navarra ha dit que en sis mesos aquest document, que es troba en una primera fase, ha d'estar enllestit.