Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El Consell de l'Alt Urgell crea un taller d'ocupació per a dones en atur

El Consell de l'Alt Urgell crea un taller d'ocupació per a dones en atur

Es desenvoluparà als municipis de Montferrer i Castellbò i de Valls de Valira
14/12/2007 18:36

A finals de mes es posarà en marxa el Taller d’Ocupació dels municipis de Montferrer i Castellbò i de Valls de Valira, promogut pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell. El taller s’adreça, prioritàriament, al col•lectiu de dones en situació d’atur majors de 25 anys i té com a objectiu, la realització de tasques de recuperació de camins i de patrimoni arquitectònic i el guiatge de patrimoni natural.

Les alumnes participants en aquest taller rebran un sou mensual que els permetrà treballar en aquests municipis a la vegada que obtindran una formació especialitzada que els donarà la possibilitat d’exercir una activitat econòmica diversificada.

A banda de les alumnes, des del Consell Comarcal també es procedirà a la contractació d’un director de taller i d’un monitor, el qual ha de conèixer les tècniques i els treballs bàsics al voltant de la recuperació de camins i els treballs forestals.

Per obtenir més informació i saber com cal fer la inscripció a aquest taller, les persones interessades poden adreçar-se al Consell Comarcal de l’Alt Urgell (mfont@ccau.cat) o a l’Oficina de Treball de la Generalitat de la Seu d’Urgell (Jordi Pasques), abans de divendres vinent.