Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / El conseller Jordi Ausàs inaugura les obres d'arranjament de l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent - la Vansa

El conseller Jordi Ausàs inaugura les obres d'arranjament de l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent - la Vansa

Ha visitat també les obres de captació i emmagatzematge d'aigua de les pistes i el nou enllumenat del municipi de Josa i Tuixén Aquestes actuacions estan finançades amb un total de 643.000 euros pel Departament de Governació i Administracions Públiques
13/03/2010 14:31

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcaldessa de Josa i Tuixén, Maria Carme Valls, i del coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, ha inaugurat aquest dissabte les obres d’arranjament del magatzem de l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent - la Vansa.

Aquestes obres de millora han fet possible adaptar el magatzem com a ús de garatge per a diversos vehicles especials de manteniment de les pistes d’esquí. L’edifici, de 135,70 metres quadrats útils, consta d’un únic espai en forma quadrada. Amb les obres s’han substituït les bigues actuals per unes bigues d’acer i s’ha completat la coberta amb uns panells metàl·lics amb aïllament tèrmic incorporat.

L’obra ha tingut un pressupost global de 117.418,66 i el Departament de Governació ha invertit en la reforma del magatzem 105.676,79 euros a través del Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

A l’estació d’esquí, el conseller Jordi Ausàs també ha visitat les obres de la xarxa de captació i emmagatzematge d’aigua. La construcció d’aquestes infraestructures tenen un pressupost de 140.592 euros i el Departament de Governació n’inverteix 126.823,83 a través del PUOSC.

Una inversió de més 643.000 euros per al municipi

Durant l’acte el conseller també ha visitat les obres de substitució i millora de l’enllumenat públic de Tuixén per tal d’adequar-lo a les normatives vigents. Aquestes obres tenen un pressupost de 300.299,39 euros i el Departament de Governació en finança 285.284,42 euros. D’altra banda, el conseller Jordi Ausàs i l’alcaldessa Maria Carme Valls també han presentat el nou tractor llevaneus adquirit pel municipi i finançat amb 80.559 euros, el 95% del total per part de Governació.

El conjunt de les obres i serveis a l’estació d’esquí nòrdic i al nucli de Tuixén sumen un pressupost total de 643.109 euros i han estat finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 598.344 euros, el que suposa el 93% del global, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

  • J. Ausàs a Tuixent1
  • J. Ausàs a Tuixent2